Munkát keresel?

Vedd fel velünk a kapcsolatot

A Tecnocasa Group nemzetközi ingatlanközvetítő hálózat egyik alapelve, hogy nagy figyelmet fordít a munkatársaira, különös tekintettel a fiatalokra.
Cégünk ingyenes és folyamatos képzést biztosít mind a kezdő, mind a már tapasztalattal rendelkező munkatársak részére, ezzel támogatva a hálózat alá tartozó partnerirodákat, hogy sikeresen be tudják illeszteni soraikba az újonnan érkező munkatársakat.

A fiatalos, dinamikus, motiváló, közös értékrenden alapuló munkakörnyezet megteremtése még az alapító elnöktől származik.
Minden Tecnocasa partneriroda önállóan kezeli a munkatársak kiválasztását és beillesztését, de a Tecnocasa Group keretein belül minden munkatárs számíthat egy hosszú évek során kifejlesztett, felépített és folyamatosan megújuló rendszerre, munkamódszerre, és nem utolsó sorban innovatív, modern eszközökre is.

Szeretnél ingatlanközvetítő irodában dolgozni?

A Tecnocasa Group több mint 14.000 munkahelyet teremtett világszerte.

Meséld el nekünk ki vagy, és mik a céljaid!

Ha úgy érzed, jó kommunikációs és kapcsolatteremtő képességgel rendelkezel, küldd el nekünk az önéletrajzodat.
Megtanulhatsz egy érdekes és dinamikus szakmát, többféle képességet is elsajátíthatsz, és rengeteg sikerélménnyel gazdagodhatsz.


Franchisee
Business Di Successo Kft.
2040 Budakeszi Járás, Szabadság utca, 96.
Tecnocasa Group Logo

Minden ügynökségnek saját tulajdonosa van és önállóan működik.

árfolyam 12/07/2024
EUR 392.92 HUF

cégünk

Elérhetőségeink

2024 Gruppo T.F.M. Szolgáltató Zrt. - P. IVA 27421275-2-42 - 1068 Budapest, Király utca 102.. Minden ügynökségnek saját tulajdonosa van és önállóan működik.

Adatvédelmi irányelvek | Cookies tájékoztató